Welcome to FXVC

We are glad that you would like to use FXVC for online trading.
Unfortunately, Finteractive Limited is not permitted to provide regulated financial services to residents of the United Kingdom.

Already have an account?
Welkom bij FXVC

Gstaad Brokers Ltd wordt geregeld door de FSA Seychelles met vergunningsnr.: SD071.
Door te klikken op “Ik wil doorgaan” wordt u doorgeleid naar de website van Gstaad Brokers Ltd en bevestigt u dat u deze informatie hebt gelezen en begrepen en dat u deze website op uw eigen initiatief bezoekt zonder aanmoediging en/of verzoek van Gstaad Brokes Ltd en/of zijn vertegenwoordigers.

Waarom wij?

Meer dan 200 populaire activa
Uitgebreide analyse-instrumenten
Snel & eenvoudig stortingsproces
Sterke accountbeveiliging
Heldere & eerlijke prijzen
Interface op maat

Hoog veiligheidsniveau

De informatie en de gelden van onze cliënten veilighouden is onze topprioriteit. U zou niet voor minder moeten gaan, als u een handelsplatform kiest.

We volgen de strenge KYC-richtlijnen (Know Your Customer - ken uw klant) die opgesteld zijn door de regelgevende overheden om witwaspraktijken en identiteitsfraude tegen te gaan.

We hebben geavanceerde veiligheidssystemen ingebouwd om uw persoonlijke en financiële informatie veilig te houden.

Daarnaast werken we samen met gerespecteerde instellingen voor financiële diensten om de gelden op accounts veilig te houden.

Wist u dat?

FXVC wordt gereguleerd en gecontroleerd door de Financial Services Authority of Seychelles licentienummer SD071.
Wij engageren ons om de belangen en veiligheid van onze beleggers te beschermen.

Meer weten
Meer weten

Snelle Uitvoering

We hebben een lagelatentieomgeving die gesteund wordt door onze uitgebreide koersinformatie, zodat u uw handelsplannen snel en nauwkeurig kunt uitvoeren.

De geavanceerde functies van ons platform geven u de kans om uw transacties zo moeiteloos en snel mogelijk uit te voeren.

Word lid van onze gemeenschap op Telegram

Onze gemeenschap op Telegram groeit gestaag. Doe hetzelfde net als duizenden handelaars en krijg altijd en overal toegang tot exclusieve marktwaarschuwingen.

Word lid

Kom bij ons werken

FXVC biedt een geweldige werkomgeving die u inspireert om een verschil te maken. We zijn op zoek naar uiterst gemotiveerde individuen die deel willen uitmaken van ons dynamisch en creatief team. We geven ruimte om te groeien en een kans om van de beste experts te leren. Word lid.
Bekijk onze vacatures