Welcome to FXVC

We are glad that you would like to use FXVC for online trading.
Unfortunately, Finteractive Limited is not permitted to provide regulated financial services to residents of the United Kingdom.

Already have an account?
Welkom bij FXVC

Gstaad Brokers Ltd wordt geregeld door de FSA Seychelles met vergunningsnr.: SD071.
Door te klikken op “Ik wil doorgaan” wordt u doorgeleid naar de website van Gstaad Brokers Ltd en bevestigt u dat u deze informatie hebt gelezen en begrepen en dat u deze website op uw eigen initiatief bezoekt zonder aanmoediging en/of verzoek van Gstaad Brokes Ltd en/of zijn vertegenwoordigers.

Stortingen:

Betaalmethoden
Munteenheid
Vergoedingen/commissie
Verwerkingsduur
Regulerend orgaan
Stort nu
Visa Visa
EUR/USD/GBP
Geen commissie
Onmiddellijk
Mastercard Mastercard
EUR/USD/GBP
Geen commissie
Onmiddellijk
Maestro Maestro
EUR/USD/GBP
Geen commissie
Onmiddellijk
Wire Transfer Wire Transfer
EUR/USD/GBP
Geen commissie
2-5 werkdagen

FXVC rekent niets aan voor overschrijvingen. De verzending en de correspondentbank kunnen in overeenstemming met hun eigen vergoedingenstructuur wel kosten in rekening brengen.

Opnamen:

Opnamemethoden
Munteenheid
Vergoedingen/commissie
Verwerkingsduur
VISA
EUR/USD/GBP
(Minimaal €/$/₤ 35)
Tot 24 uur
Mastercard
EUR/USD/GBP
(Minimaal €/$/₤ 35)
Tot 24 uur
Maestro
EUR/USD/GBP
(Minimaal €/$/₤ 35)
Tot 24 uur
Bank Wire Transfer
EUR/USD/GBP
(Minimaal €/$/₤ 35)
Tot 24 uur

Meer informatie

De tijd die het naar schatting vraagt om uw opname te ontvangen varieert naargelang de leverancier van de betaling.
Er worden mogelijk bankbemiddelings- en/of begunstingskosten aangerekend.
Verwerkingstermijnen zijn indicatief en FXVC kan niet aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen in de verwerking, als het geen controle heeft over de vertraging.
Als u fondsen opneemt van uw FXVC-account, is de minimale opname €/$/£ 50.00. Het exacte minimum is gebaseerd op de benaming van de munteenheid van de cliëntenaccount.

Hoofdvoettekst

2021 © FXVC. All rights reserved. Join our community in Telegram.

FXVC is de handelsnaam van:

Finteractive Ltd, een in Cyprus gevestigd bedrijf met vestigingsnummer HE325259, geautoriseerd en geregeld door de Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC) onder vergunningsnr. 238/14, met als geregistreerd adres Glastonos 116 M.Kyprianou House, Floor 3 and 4, 3032, Limassol Cyprus en zakelijk adres Glastonos 110 corner of Mesolongiou street, Ayias Trias 3032, Limassol Cyprus.( hier in na “Finteractive Ltd”).

Gstaad Brokers Ltd, een op de Seychellen gevestigd bedrijf met vestigingsnummer 8424230-1, geregeld door de Financial Services Authority of Seychelles (FSA) met vergunningsnr. SD071, met als geregistreerd adres First Floor, Room 12, Kingsgate House, Independence Avenue, Victoria Mahé, Seychellen en zakelijks adres in Office 1 Room 5, Second Floor, Olivier Maradan Building, Victoria, Mahé, Seychellen. Gstaad Brokers Ltd biedt betalingsdiensten met betrekking tot kaartstortingen via Finteractive Ltd.De verwerking van de betalingen van Gstaad Brokers Ltd met betrekking tot kaartstortingen worden aangeboden via Finteractive Ltd. Finteractive Ltd en Winquish Limited, een vennootschap opgericht in Gibraltar, met oprichtingsnummer 120567 en statutair gevestigd te Madison Building, Midtown, Queensway, Gibraltar, treden op als de betalingsagenten van Gstaad Brokers Ltd.

Risicowaarschuwing: CFD‘s zijn complexe producten en brengen een hoog risico op snel verlies van geld met zich mee door de hefboomwerking. U moet nagaan of u begrijpt hoe CFD‘s werken en of u het hoge risico op het verlies van uw geld aankunt.