Welcome to FXVC

We are glad that you would like to use FXVC for online trading.
Unfortunately, Finteractive Limited is not permitted to provide regulated financial services to residents of the United Kingdom.

Already have an account?
Välkommen till FXVC

Gstaad Brokers Ltd regleras av FSA Seychelles med licensnummer: SD071. Genom att klicka på ”Jag vill fortsätta” kommer du att skickas till webbplatsen för Gstaad Brokers Ltd. Därigenom bekräftar du också att du har läst och förstått detta meddelande och att du besöker denna webbplats på eget initiativ utan uppmuntran och/eller påtryckningar från Gstaad Brokers Ltd och/eller dess representanter.

Varför välja oss?

Över 200 populära tillgångar
Lättförståeliga analysverktyg
Snabb och enkel deponeringsprocess
Stark redovisningssäkerhet
Tydlig och ärlig prissättning
Anpassade gränssnittv

Toppnivå för säkerhet

Att spara klientinformation och belopp på ett säkert sätt är vår högsta prioritet. Du ska sträva efter att få det bästa när du väljer handelsplattform.

Vi följer strikt KYC (Know Your Customer)-riktlinjerna som etablerades av de reglerande myndigheterna för att förhindra penningtvätt och förfalskade identiteter.

Vi har inkorporerat avancerade säkerhetssystem för att bibehålla säkerheten för dina personuppgifter och din ekonomiska ställning.

Dessutom arbetar vi med respekterade finansinstitutioner för att hålla alla kontobelopp säkrade.

Och visste du att?

FXVC regleras och övervakas av Financial Services Authority of Seychelles under licens nr. SD071.
Vi måste skydda våra investerares intressen och säkerhet.

Få reda på mera
Få reda på mera

Snabbt utförande

Vi tillhandahåller en låg-latent miljö uppbackad av våra extensiva priser så att du kan genomföra dina affärsplaner snabbt och med precision.

Vår plattform har avancerade egenskaper som möjliggör att du kan genomföra dina affärer på ett bekvämt sätt och så snart som möjligt.

Gå med i vår community via Telegram-appen

Vår Telegram-community växer snabbt, gå med tillsammans med tusentals handlare för att få tillgång till exklusiva marknadsfördelar, när som helst, var som helst.

Gå med

Kom och jobba hos oss

FXVC erbjuder en enastående arbetsmiljö som inspirerar dig att göra skillnad. Vi söker starkt motiverade individer som ska bli en del av vårt dynamiska och kreativa team. Vi tillhandahåller utrymme för tillväxt och en möjlighet att lära av några av de bästa på området. Gå med.
Se våra öppningar