Welcome to FXVC

We are glad that you would like to use FXVC for online trading.
Unfortunately, Finteractive Limited is not permitted to provide regulated financial services to residents of the United Kingdom.

Already have an account?
Välkommen till FXVC

Gstaad Brokers Ltd regleras av FSA Seychelles med licensnummer: SD071. Genom att klicka på ”Jag vill fortsätta” kommer du att skickas till webbplatsen för Gstaad Brokers Ltd. Därigenom bekräftar du också att du har läst och förstått detta meddelande och att du besöker denna webbplats på eget initiativ utan uppmuntran och/eller påtryckningar från Gstaad Brokers Ltd och/eller dess representanter.

  • Att handla
  • Fondering
  • Öppna konto
  • Plattform
  • Support
  • Att handla
  • Fondering
  • Öppna konto
  • Plattform
  • Support
Hur bestäms priserna?

Priserna är uppskattat pris för underliggande tillgångar. Priserna är baserade på uppdateringar. Var god observera att priset inte alltid speglar exakt marknadspris – dessa kan variera med några decimaler.

Hur gör jag när jag handlar?

Du kan lägga en order i tre enkla steg efter det att du loggat in till plattformen:

1. Välj tillgång

2. Välj om du ska KÖPA eller SÄLJA

3. Bestäm dig för ett investeringsbelopp

Hur lång är giltighetstiden?

Giltighetstid kan hänvisas antingen till tidpunkten för en beställning som stängts av den som köpt eller till tidpunkten för avtalsslut för en tillgång för tillgångar med specifika öppna och stängda perioder. Dessa tillgångar är typiska handelsvaror.

Hur mycket kan jag få tillbaka vid en framgångsrik investering?

CFD-avkastningen baseras på beställningens storlek och skillnaden mellan priset på tillgången när transaktionen påbörjas respektive avslutas. För att beräkna din vinst, ska du subtrahera KÖP-priset från SÄLJ-priset och sedan multiplicera detta belopp med antalet andelar som köpts.

Vad är en rollover?

En rollover är en period vid vilken den ena dagen byts mot nästa dag, vilket inträffar kl 17 EST. Det kan dock också hänvisa till ränta som krediterats eller debiterats till öppna positioner vid denna ovanstående tidpunkt.

Vad innebär utgångspris?

Utgångspris är priset på tillgången vid tiden för avslutandet av handeln. Dina transaktioner är vinstgivande om SÄLJ-priset för tillgången vid avslutandet av handeln är större än KÖP-priset minus den spridning som förelåg vid påbörjande av beställningen.

Varför ändras hela tiden priserna under tiden som jag fattar mitt beslut?

CFD är en snabbt växlande marknad där priserna ändras konstant. Plattformen uppdateras med de senast tillgängliga priserna hela tiden.

Varför kan jag inte handla?

Om du inte kan genom föra ett köp, kontrollera då först att du har tillräckligt med medel på ditt konto och att tillgången i fråga är tillgänglig för köp för närvarande.

Hur gör jag för att göra en deposition?

Vi erbjuder många olika sätt att deponera pengar till ditt transaktionskonto: Kreditkort, banköverföring liksom flera olika slags e-betalningar.

Första steget är att logga in på ditt FXVC-konto och gå till avsnittet “Deponering”

Klicka på önskad metod, skriv in beloppet du vill deponera och lägg till betalningsdetaljerna i fälten och klicka på “Deponera”

Hur kan jag ta ut pengar om det kort jag använde för att deponera pengarna har annullerats eller gått ut nu?

Efter att kortet annullerades är bankerna tvingade att medge begränsade transaktionstyper inklusive återbetalningar i åtminstone 6 månader. Du ska därför göra uttagen med det kort du använde för att deponera dem, även om kortet nu är annullerat. Du kommer att få dessa pengar tillbaka på ditt nya kort som är anslutet till samma bankkonto som ditt tidigare, numera annullerade kort.

Om bankkontot som är länkat till kortet är helt avstängt, kommer du att få sända in bevis på att kontot stängts av till vår support

Hur länge ska jag vänta för att mitt uttag ska nå mitt bankkonto?

Uttagen administreras via vår bearbetningsavdelning inom 1 arbetsdag. Emellertid varierar den tid som behövs för att pengarna ska överföras, beroende på betalningsmetoden.

Internationella banköverföringar kan ta 3-5 arbetsdagar.

SEPA och lokala banköverföringar kan ta upp till 2 arbetsdagar.

Kortuttag kan ta upp till 5-7 arbetsdagar

Alla andra betalningsmetoder för uttag går snabbare, d v s. inom 1 arbetsdag.

Vad ska göra om jag inte får mitt uttag?

Om du har gjort en begäran via banköverföring och ännu inte erhållit dina pengar inom 5 arbetsdagar, vänligen kontakta vår Support och vi kommer att skicka dig en kopia av Swift-utdraget.

Om du har gjort en begäran via banköverföring och ännu inte erhållit dina pengar inom 10 arbetsdagar, vänligen kontakta vår Support och vi kommer att skicka dig en kopia av Swift-utdraget.

Varför har mitt kreditkortsdeposition nekats?

Det finns flera olika skäl till varför ditt kredit-/debetkort kan ha nekats. Du kanske har överträtt din dagliga transaktionsgräns eller överskridit kortets tillgängliga kredit-/debetbelopp. Alternativt har du skrivit in fel siffror för kortnumret, utgångsdatum eller CVV-koden. Av detta skäl, vänligen verifiera att allt är korrekt. Säkerställ också att ditt kort är giltigt och inte har gått ut.

Kontrollera slutligen med kortutgivaren att kortet har auktoriserats för onlinetransaktioner och att det inte finns några skydd som hindrar oss från att dra det. Om problemet kvarstår, vänligen kontakta vår support

Vilka metoder kan jag använda för att deponera fonder på mitt FXVC-konto?

Vi accepterar banköverföringar, kredit/debetkort, Neteller, Moneybookers och ytterligare några tillgängliga metoder beroende på i vilket land du bor.

Vänligen observera att du måste ta ut pengarna på samma sätt som du satte in pengarna på kontot.

 

Vilka valutor kan jag använda till mitt FXVC-konto?

Våra klienter använder sig av: USD, EUR och GBP.

Vänligen observera att om du överför pengar i olika valutor från ditt FXVC-konto kommer valutan att konverteras till en valuta genom att växlingskursen räknas om vid tiden för transaktionen. Av detta skäl föreslår vi att du öppnar ditt FXVC-konto i samma valuta som du överför och tar ut pengar.

Är utbetalningarna föremål för beskattning?

Handlare är ansvariga för sin egen skatteskyldighet. Se våra allmänna villkor för ytterligare svar.

Hur gör jag för att registrera mig?

Registreringen för FXVC är mycket enkel:
1. Klicka på “Öppna ett konto” på hemsidan.
2. Fyll i alla obligatoriska uppgifter.
3. Skicka in formuläret.
4. Du kommer att mottaga ett välkomstmeddelande per e-post och du kan nu deponera pengar och börja handla.

Så enkelt är det! Välkommen till FXVC!

Hur kan jag verifiera mitt konto?

Följande dokument krävs för att kunna verifiera ditt konto:

Av regeringen utfärdad identifiering: ett färgfoto av ett giltigt foto-ID utfärdat av regeringen som körkort, nationellt ID-kort eller pass. Utgångsdatum får inte ha passerats. Hela dokumentet måste finnas med i kopian som laddas upp inklusive fullständigt namn, ID-kortnummer, foto och utgångsdatum.

Adressbevis Färgkopia av en giltig s k. Utility Bill (giltighetssedel) som bevis för din nuvarande adress. Detta kan vara en betalningsbegäran eller ett kvitto som skickats till din juridiska adress så som vatten/el/gas/internet/telefonräkning eller ett nyligen utfärdat bankkontoutdrag. För att detta ska kunna godkännas måste dessa handlingar vara utfärdade som längst 6 månader tillbaka i tiden. Hela dokumentet måste finnas med i den kopia som laddas upp inklusive fullständigt namn, adress, utfärdandedatum och en företagslogga.

Företagskreditkort Om ett företagskreditkort använts för att fondera kontot med så kräver vi att få kopia av både fram- och baksidan av kortet.
Beroende på deponeringsmetod, reserverar företaget sig för rätten att begära in ytterligare handlingar för att säkerställa säker klientverifiering.

Var inte rädd för att ta kontakt med vår kundsupport om du har några frågor.

Hur säker är vår handelsplattform?

FXVC använder alla möjliga åtgärder för att säkerställa din säkerhet. Vi använder internationellt accepterade säkerhetssystem SSL (Secure Sockets Layer) som kodar alla kreditkortbetalningar via internet. Detta system är automatiskt och du kommer genast att få ett meddelande om din webbläsare inte stöder detta.

Måste jag deponera pengar för att registrera mig?

Någon deponering krävs inte för att registrera dig eller öppna ett konto.

Emellertid behöver du deponera pengar för att kunna börja handla.

 

 

Om jag har problem med att registrera mig, vad gör jag då?

Kontakta vårt FXVC-team! Vi är här för dig och beredda att hjälpa till.

Du kan kontakta oss per e-post, telefon eller via Live Chat-knappen längst ner på sidan.

Vad kostar det att registrera sig?

Det kostar inte något att registrera sig.

Vilken valuta kan jag använda för att handla?

Du kan öppna konton i EUR, GBP eller USD.

OBS! Du kan inte ändra valutan när du väl är inregistrerad.

Behöver jag installera någon programvara?

Nej, FXVC är en webbaserad handelsplattform, vilket innebär att du kan logga in till ditt konto och handla på vilken enhet du vill som är uppkopplad mot internet.

Vad är en underliggande tillgång?

En handelsvara, ett index, en aktie, ett valutapar eller någon annan finansiell tillgång som utgör grund för att skapa en option.

Vad betyder de olika färgmarkeringarna i handelsplattformen?

Grönt indikerar en ökning av priset och rött indikerar ett fallande pris.

Var kan jag se exakt tid för köp av respektive tillgång?

En detaljerad lista av alla våra tillgängliga tillgångar med beskrivningar, utgångsdatumet samt deras symbol- och handelstimmar, som alla presenteras på sidan benämnd Tillgångsindex via en länk längst ner på hemsidan.

Var kan jag se mina tidigare handelstransaktioner?

Alla dina deponeringar, uttag och historiska transaktioner kan ses under avsnittet benämnt My Account. Logga bara in till ditt konto och välj ut den information du vill se.

Vilken tid visas på hemsidan?

Tiden är inställd på GMT +0 och den är synkroniserad med marknadstiden.e.

Hur kan jag framföra ett klagomål?

Om du har några klagomål måste du kontakta vår kundtjänst via supportteamet

Hur kan jag kontakta er?

Vårt supportteam på FXVC finns här för att hjälpa till. Kontakta oss antingen via e-post eller telefon lokalt så som anges på vår sida benämnd Contact Us.

Vad betyder de olika färgmarkeringarna i handelsplattformen?

Grönt indikerar en ökning av priset och rött indikerar ett fallande pris.

Vad ska jag göra om jag har glömt mitt lösenord?

Var god klicka på “glömt lösenord?” så får du ett nytt lösenord skickat till din e-postadress.

Huvudfotnot

2021 © FXVC. All rights reserved. Join our community in Telegram.

FXVC är marknadsföringsnamn för:

Finteractive Ltd, ett företag som är etablerat på Cypern med organisationsnummer HE325259, auktoriserat och reglerat av Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC) under licens nr 238/14, med registrerad adress på Glastonos 116 M. Kyprianou House, våning 3 och 4, 3032 , Limassol Cypern och företagsadress på Glastonos 110 på hörnet av Mesolongiou Street, Ayias Trias 3032, Limassol Cyprus.(”Finteractive Ltd”).

Gstaad Brokers Ltd, ett företag bildat i Seychellerna med bolagsnummer 8424230-1, reglerat av Financial Services Authority of Seychelles (FSA) med licensnummer SD071, med registrerad adress på första våningen, rum 12, Kingsgate House, Independence Avenue, Victoria Mahe, Seychellerna och företagsadress på Office 1 Room 5, andra våningen, Olivier Maradan Building, Victoria, Mahe, Seychellerna. Gstaad Brokers Ltd erbjuder betalningshanteringstjänster med avseende på insättningar genom Finteractive Ltd.Gstaad Brokers Ltd:s betalningshantering med avseende på kortinsättningar erbjuds genom Finteractive Ltd. Finteractive Ltd och Winquish Limited, ett företag som är registrerat i Gibraltar, med registreringsnummer 120567 och registrerat kontor på Madison Building, Midtown, Queensway, Gibraltar, agerar som betalningsombud för Gstaad Brokers Ltd.

Riskvarning: CFD är komplexa produkter och ger hög risk för snabba penningförluster på grund av användning av hävstänger. Du behöver utvärdera om du förstår hur CFD arbetar och om du kan hantera detta ekonomiskt med den höga risken att förlora dina investerade medel.